Zoek op kunstenaar
Sluit

Licentie: CC BY 4.0

Op de foto van schilderijen met deze licentie is een Creative Commons Attribution 4.0 International licentie van toepassing; op de afbeelding behouden wij ons sommige rechten voor. Deze licentie geldt uitsluitend voor de afbeelding. U mag deze afbeelding openbaren of gebruiken zonder toestemming onder de volgende conditie.

Voorwaarde voor gebruik

U vermeldt ons als bron (zie onder voor instructies) en vermeldt dat deze licentie van toepassing is.

Indien het kunstwerk te koop is:

© collectie Simonis & Buunk, Ede, [naam schilder], [titel], [optioneel:datering], [optioneel:techniek] [optioneel:afmetingen]

Indien het kunstwerk uit het archief komt:

© herkomst: Simonis & Buunk, Ede, [naam schilder], [titel], [optioneel:datering], [optioneel:techniek] [optioneel:afmetingen]

Voor niet-Nederlandse talen gebruikt u de Engelse vermelding. Bij publicatie online maakt u de afbeelding of het bijschrift klikbaar met een link naar de detailpagina van het kunstwerk op de website van Simonis & Buunk. Voor zowel online als gedrukte vermeldt u goed zichtbaar bij of onder de afbeelding de volgende informatie. U mag de naam van de schilder en evt. geboorte- en sterftejaar naar wens vermelden, hoe het in uw format past. Ook mag u ‘collectie’ afkorten naar ‘coll.’ en komma’s aanpassen naar andere leestekens, afhankelijk van uw huisstijl. Voor andere aangepaste vermelding dient u schriftelijke toestemming te vragen. Vermeld dit dan bij het aanvragen van de foto.

Kwaliteit foto’s

Veel schilderijen hebben een uitstekende foto in drukkwaliteit en zijn professioneel gelithografeerd, zodat de kleuren in het bestand zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid bij daglicht komen. Onze hogeresolutie-foto’s worden niet lichter of helderder gemaakt of anderszins verfraaid om mooier te lijken dan de werken in het echt zijn. Houdt u rekening met het feit dat de meeste computerschermen niet gekalibreerd zijn om de kleuren over te laten komen zoals ze in het bestand staan. N.B.: hoewel wij hiermee druk bezig zijn, zijn niet alle schilderijen in onze voorraad en archief voorzien van een foto van goede kwaliteit. Ziet u een foto in onze voorraad waarvan u deze versneld van goed kwaliteit wilt zien, vraagt u dit dan via info@simonisbuunk.nl, dan geven wij dit voorrang.

Hoge resolutie opvragen

Voor elk gebruik van onze foto’s met deze licentie kunt u toestemming vragen. Doorgaans werken wij graag mee aan publicaties, zowel geprint als online. Indien wij nog geen drukkwaliteit foto hebben, kan deze vaak alsnog gemaakt worden.