Zoek op kunstenaar
Sluit

verkopen

Wij kopen

Schilderijen en aquarellen van goede kwaliteit en gerenommeerde signatuur uit de periode tussen 1770 en 1970. Met name: romantiek, Haagse School, Larense School, Amsterdamse School, impressionisme, pointillisme, Bergense School, Groninger Ploeg, CoBrA, overige klassiek-modernen en naoorlogse abstracten. Zie stromingen en kunstenaars voor voorbeelden.

Bemiddeling

Simonis & Buunk stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar collectie en stelt deze met de grootste zorg samen. Het kan zijn wij uw kunstwerk niet direct inkopen, maar hiervoor in consignatie de tijd nemen. Dan kunnen wij u alsnog helpen te verkopen. Via ons wereldwijde netwerk en marktinzicht kan Simonis & Buunk bemiddelen met particuliere verzamelaars of andere partijen, afhankelijk van waar uw kunstwerk het beste in de markt ligt.

Procedure

Aanbiedingen voor zowel verkoop als bemiddeling worden in eerste instantie vanaf foto’s in behandeling genomen. Graag zien wij uw aanbod met vraagprijs tegemoet via het formulier. Neem scherpe foto’s bij daglicht van de voor- en achterkant, lijst, signatuur en kenmerkende details.

Vraagprijs

Zoals in elke markt, een aanbod is geen aanbod zonder vraagprijs. Op een aanbod zonder prijs(indicatie) wordt doorgaans geen bod gedaan. Heeft u moeite met het bepalen van uw prijs? Doe dan eerst vooronderzoek via o.a. de website van het RKD of laat het werk taxeren bij een onafhankelijk taxateur.