Zoek op kunstenaar
Sluit
terug

Bramine Hubrecht kunstwerk • aquarel • tekening • te koop In de kinderstoel

Hubrecht A.A.L.  | Abrahamina Arnolda Louise 'Bramine' Hubrecht | Aquarellen en tekeningen te koop aangeboden | In de kinderstoel, aquarel op papier op board 35,0 x 30,0 cm, gesigneerd rechtsonder met monogram

Bramine Hubrecht

In de kinderstoel
aquarel op papier op board 35,0 x 30,0 cm, gesigneerd rechtsonder met monogram

Dit werk op papier is te koop.

Prijs: € 2.200

Dit kunstwerk bevindt zich momenteel niet in een van onze galeries!
Indien een schilderij of beeld zich elders bevindt is bezichtiging in onze zaak na afspraak veelal mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met ons secretariaat.

Herkomst: Kunsthandel Pieter A. Scheen, 's-Gravenhage, 1968, aldaar gekocht door de vorige eigenaar.

Bramine Hubrecht kwam uit een welgesteld nest; haar vader was onder meer secretaris-generaal van Binnenlandse Zaken, haar broer wordt hoogleraar en haar zus Maria vervolgde ook een carrière in de beeldende kunst. Bramine genoot haar opleidingen aan zowel de Haagse als Amsterdamse academie. Haar oeuvre is gevarieerd, in een impressionistische stijl schildert ze landschappen, portretten en genrestukken waarbij ze een voorkeur lijkt te hebben voor huiselijke scenes. Vooral haar schetsen tonen de snelheid waarmee zij werkt. Tijdens haar leven exposeerde ze regelmatig, was lid van Arti et Amicitiae en Pulchri Studio en won verscheidene prijzen en onderscheidingen. Het Rijksmuseum in Amsterdam bezit vele tekeningen van haar.


Het hele jaar open

Dinsdag t/m zaterdag 11-17 uur en op afspraak