Zoek op kunstenaar
Sluit

publicaties

persberichten

Puur genieten

14 april 2015

‘Puur genieten’ is het thema van de vijfdaagse verkooptentoonstelling die vanaf morgen te zien is bij Simonis & Buunk in Ede.

In drie panden organiseert de kunsthandel de Vijfdaagse Verkoopdagen. Ruim duizend schilderijen en beelden worden tegen prikkelende prijzen aangeboden. De werken worden op een uitnodigende manier geëxposeerd: stijlvol gecombineerd hangen ze naast, onder en boven elkaar. Met als resultaat een bont palet aan stijlen, scholen, kleuren en onderwerpen.

De publicatie die de tentoonstelling begeleid geeft speciale aandacht aan het Van Gogh-jaar, dat in Ede groots gevierd wordt. Zo is er op de voorkant een interessant schilderij afgebeeld van Ferry Slebe (1907-1994) uit 1954. De kunstenaar schilderde een museumzaal, met niemand minder dan Vincent van Gogh zelf die de tentoonstelling van zijn eigen werk bezoekt. Ferry Slebe is bekend om zijn lyrisch-figuratieve stijl waarmee hij stillevens en vrolijke, onbekommerde voorstellingen op het doek zette.

De expositie begint op woensdag 15 april en loopt tot en met zondag 19 april 2015. Op donderdag is er een koopavond t/m 21 uur. Iedereen is uitgenodigd te komen, te kijken en te genieten van de bijzondere kunstcollectie. Openingstijden van 11 tot 17 uur en 24 uur per dag via www.simonis-buunk.nl.

Afbeeldingen