Zoek op kunstenaar
Sluit

publicaties

persberichten

Actueel geprijsde kunst

7 september 2010

Tiendaagse Verkoop ‘In het oog, in het hart’

EDE – Was het verzamelen van kunst eeuwenlang weggelegd voor vorstenhuizen, de kerk en de gegoede burgerij, in de 21e eeuw is kunst kopen voor bijna iedereen mogelijk. Van 23 september t/m 3 oktober organiseert Simonis & Buunk Kunsthandel in Ede een bijzondere expositie die op deze trend inspeelt: een omvangrijke collectie van 19e- en 20e-eeuwse schilderijen wordt te koop aangeboden voor prijzen van € 1.750,- tot € 25.000,-.

In drie panden organiseert de kunsthandel de tiendaagse verkooptentoonstelling ‘In het oog, in het hart’. De werken worden op een zeer uitnodigende manier geëxposeerd: stijlvol gecombineerd hangen ze naast, onder en boven elkaar. Met als resultaat een bont palet aan kleuren, stijlen, scholen en onderwerpen. Vaak komt het voor dat de kijker verliefd wordt op een werk, het koopt, om er vervolgens nog lang van te genieten.

Ieder verkocht kunstwerk kan direct door de koper mee naar huis worden genomen. De verkochte werken worden op de expositie door een ander schilderij vervangen, zodat voortdurend zoveel mogelijk werken uit de voorraad aan het publiek getoond kunnen worden.

De tentoonstelling opent op donderdag 23 september 2010. Een ieder is uitgenodigd te komen, te kijken en te genieten van de bijzondere kunstcollectie. Openingstijden: elke dag van 11 tot 17 uur, behalve op maandag.

Afbeeldingen