Zoek op kunstenaar
Sluit

Gezocht: Assistent Secretariaat

Simonis & Buunk Kunsthandel is een Edes familiebedrijf dat sinds 1927 handelt in kunst. De kunst wordt gepresenteerd in drie panden. De collectie omvat schilderijen en aquarellen uit 19e- en 20e eeuw. Een verzameling beelden, opgesteld in de beeldentuin en verspreid door de drie galeries completeert de verzameling. Jaarlijks organiseert Simonis & Buunk een aantal verkooptentoonstellingen.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Assistent Secretariaat

Voor 32 uur in de week

Als Assistent Secretariaat ben je het eerste aanspreekpunt per telefoon en e-mail voor klanten en andere externe partijen. Je bent dagelijks bezig met het beantwoorden van verschillende vragen en probeert hierbij de klant zo optimaal mogelijk te helpen. Samen met het hoofd secretariaat assisteer  je het management met administratieve en ondersteunende taken en schakelt tussen de verschillende afdelingen van de organisatie. Daarnaast zal je twee zaterdagen in de maand meedraaien met het verkoopteam en werk je als host in een van onze vestigingen.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Je profiel

Wij bieden:

De hoogte van het salaris is afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring.

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV, foto en motivatiebrief naar Joke Buunk (joke@simonisbuunk.nl). Solliciteren kan nog tot 20 maart 2018. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de derde week van maart 2018.