Bezoekadres:

Simonis & Buunk Kunsthandel
Notaris Fischerstraat 19,27 en 30
6711 BD EDE
tel.: 0318-652888
fax.: 0318-611130
E-mail: info@simonis-buunk.nl
Internet: www.simonis-buunk.nl

Tentoonstelling: 10 t/m 20 september 2009
Openingstijden tentoonstelling: alle dagen van 11.00-17.00 uur,
behalve maandag
Persinformatie: Emilie Snellen: emilie@simonis-buunk.nl en www.simonis-buunk.nl

 

Van 10 tot en met 20 september 2009 organiseert Simonis & Buunk Kunsthandel in zijn drie panden in Ede de verkooptentoonstelling ‘Het oog wil ook wat!’.
Deze nieuwe Verkoop Tiendaagse is de opvolger van de gebruikelijke vierdaagse expositie. Meer dagen nu, om de bezoekers meer tijd te geven om in alle rust te kijken, te kiezen, te kopen en te genieten.

Uit de omvangrijke collectie worden deze keer schilderijen, aquarellen, tekeningen en sculpturen van voornamelijk Hollandse kunstenaars uit de 19e en 20e eeuw aangeboden met prijzen tussen 1.500 en 25.000 euro. De werken worden op een zeer uitnodigende manier geëxposeerd: stijlvol gecombineerd hangen ze naast, onder en boven elkaar. Met als resultaat een bont palet aan kleuren, stijlen, scholen en onderwerpen.
Ieder verkocht kunstwerk mag direct door de koper mee naar huis worden genomen en wordt op de expositie door een ander schilderij of beeld vervangen, zodat voortdurend zoveel mogelijk werken uit de collectie aan het publiek getoond kunnen worden. Een formule die door klanten en bezoekers doorgaans als zeer prettig wordt ervaren.

Komen dus, naar Ede. Naar de Salons van de Negentiende Eeuw, de Galerij van de Twintigste, het Fischerhuis en de beeldentuin op de zon. Kijken, en oog in oog staan met de aantrekkelijke kunstcollectie van Simonis & Buunk. En Kopen, want goede kunst is van blijvende wAAArde en biedt elke dag kijkplezier.